s

Culisele TrickVet

 / Culisele TrickVet

Descoperă lumea din spatele ușilor noastre

Unde pasiunea se întâlnește cu profesionalismul. Vezi o selecție de momente captivante din viața de zi cu zi a echipei noastre.

TrickVet prin Ochii Clienților Noștri

Elena StoicaElena Stoica
12:36 05 Nov 23
Dana SimionDana Simion
15:27 02 Nov 23
Dr Vlad...dr bun!😊Dupa aproape 2 saptamani in care am umblat cu pisoiul meu Miki la f multe cabinete, acest doctor l-a readus la viata in doua zile.Cabinet elegant, curat, dotat cu aparatura performanta . Dar nu aparatul conteaza ci PROFESIONALISMUL cu care este folosit ! OMUL!Multumesc dr Vlad! Multumesc intregii echipe!Si mustaciosul meu Miki va multumeste cu um miauuu...dragastos!
Adriana AndreiAdriana Andrei
19:08 04 Oct 23
Diana MihordeaDiana Mihordea
21:07 04 Sep 23
o echipa profesionista si foarte prompta! catelul meu a fost tratat foarte rapid si eficient! recomand cu toata increderea!
Florin MoraruFlorin Moraru
12:43 31 Aug 23
Excelent, profesioniști adevărați, d-nul doctor Vlad un mare OM, Respect, Respect, Respect.
ariadna tudoseariadna tudose
14:07 24 Aug 23
Un doctor poate dur la prima vedere cu stapanii pacientilor, adica cu oamenii, insa in fata animalelor atitudinea i se schimba brusc, devenind foarte bland, empatic, rabdator cu acestea! ceea ce denota de fapt cel mai important lucru, anume acela ca isi iubeste meseria si ca iubeste animalele! da, si eu am asteptat, dar am rezolvat problema cu pisica si asta a contat cel mai mult, da, si la mine s a rastit dar pisicii i-a facut o operatie ireprosabila, fara urme! da, daca treceti peste asta, este un doctor extrem de bun cu o vasta experienta! personal, chiar nu mi-as dori vreun miorlait de doctor sa mi spuna ce as dori eu sa aud si sa plec cu animalu tot bolnav de la cabinet, dar multumita ca a fost doctorul asa de impresionant de dragut!!! e bine sa stiti sa cantariti bine aspectele..
Mihail BurlacuMihail Burlacu
14:30 22 Jun 23
Așadar, am ajuns la această clinică veterinară prin recomandare, având cățelul grav bolnav. Am avut privilegiul să întâlnesc un doctor excepțional, plin de înțelegere și liniștitor, cum nu am mai întâlnit niciodată. I-am expus situația mea financiară precară, spunându-i că nu dispun de fonduri deoarece nu mi-am primit salariul, și el a decis să suporte costurile analizelor din propriul cont al clinicii. Acești oameni nu doar că iubesc animalele, dar și iubesc ceea ce fac. De acum înainte, voi reveni cu siguranță numai la această clinică! Recomand această clinică într-un mod entuziast de 10.000 de ori!
O scoala serioasa! Cursurile sunt foarte frumos prezentate. Daca esti prezent la toate orele de practica, poti fi un tehnician veterinar pregatit cu adevarat pentru aceasta profesie.Pentru mine a fost o experienta extraordinara!Multumesc!
Haji MihaelaHaji Mihaela
09:21 10 Jun 23
Superlativ la absolut totul: profesionalism,atentie,dedicație, dotare,curatenie .Spitalul Elias ptr.oameni,este NIMIC față de acest cabinet veterinar.Felicitări, Felicitări,Felicitări!
js_loader

Vă invităm să urmăriți și pagina de Instagram TrickVet.

Instagram feed